متن کامل خبر

سامانه ثبت‌نام دریافت هزینه بن نمایشگاه کتاب (اطلاعیه شماره 2)

خلاصه خبر: نحوه دریافت هزینه ثبت نام یارانه‌ای بن کارت کتاب نمایشگاه بین‌المللی کتاب از سوی معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه اعلام شد.

پیرو اطلاعیه شماره یک مورخ 03/02/96، بدینوسیله به اطلاع دانشجویان کارشناسی ارشد وروی سال94 به بعد ودانشجویان دکتری وروی سال 92 به بعد که درسایت www.tibf.ir برای دریافت بن کارت خرید کتاب از نمایشگاه یا به صورت حضوری ثبت نام نموده اند، می رساند فیش واریز اینترنتی وجه و بن کارت کتاب را ازطریق سامانه ای که لینک به این اطلاعیه وروی سایت دانشگاه قرار گرفته است ، نسبت به بارگذاری(Upload) مدارک ذکرشده و تکمیل فرم مربوطه درسامانه اقدام نمایند.
لازم به توضیح است مدت زمان ثبت نام وبارگذاری مدارک درسامانه تاپایان برگزاری نمایشگاه کتاب وحداکثر تاتاریخ 25/02/96 می باشد. زمان واریز مبلغ مربوطه به حساب دانشجویان ثبت نام نموده درسامانه، اوایل خرداد ماه سالجاری خواهد بود.
لازم به یادآوری است هر فرد فقط یک بار می تواند درسامانه ثبت نام نماید وهرگونه اشتباه در ورود اطلاعات قابل اصلاح نمی باشد، لذا در درج اطلاعات و بارگذاری آن دقت فرمایید.

ورود به سامانه ثبت‌نام دریافت هزینه بن نمایشگاه کتاب

(ویژه دانشجویان کارشناسی‌ارشد ورودی 94 و دکتری ورودی 92 به بعد)

19 اردیبهشت 1396 / تعداد نمایش : 1859